Begin de leuke dag

Een software om het bewerkingsniveau te verbeteren

VIDEO'S BEWERKEN

edit videos

TopView Video-bewerkingstools 2020 Ondersteuning van meerdere indelingen

Of het nu gaat om het importeren of exporteren van video's, de software ondersteunt meerdere formaten om te voldoen aan de bewerkingsbehoeften van verschillende mensen. Hier zijn verschillende veelgebruikte videoformaten.

MP4/AVI/WMV
MOV/FLV/MKV
TS/WEBM/MP3

Ondersteuning van een breed scala aan formaten.
Meer formaten in software!

convert media

TopView Movie Maker 2020 Filters en muziek

In de effect store zijn er veel filters en muziek die je kunt gebruiken, en je kunt zelfs effecten uploaden vanaf je lokale apparaten. Bovendien kunt u de titel van de video bewerken, de thema-elementen selecteren, enzovoort.

Sommige software kan ook de voice-over van video opnemen en de afspeelsnelheid van video aanpassen.

capture screens

TopView Video Converter 2020

You can improve video quality by converting video formats, choosing suitable video formats for devices, and reducing file size to meet the requirements of different people editing video.

In the process of conversion, video can also be edited, cut and so on.

DVD Maker

edit photos

TopView DVD Maker

TopView DVD Maker kan uw eigen dvd maken. Converteer en brand uw video's naar dvd. Daarna kunnen uw video's worden afgespeeld op Home / Portable DVD-spelers. Ondersteuning tot 60 videoformaten. Aangepast dvd-menu en ondertitels.

Op zoek naar iets anders?

Dit is een software die van korte video's filmeffecten kan maken en je video's er geavanceerder kan laten uitzien. Het heeft een eenvoudige interface en eenvoudige bediening, zelfs als je een beginner bent, je kunt het ook gebruiken. Geïmporteerde foto's of videoclips aan de tijdlijn toevoegen, muziek, overgangen en speciale effecten toevoegen, je films exporteren en delen, en je videobewerking is klaar. Ondertitels toevoegen aan de video en de videoclips toelichten. Win Movie Maker bevat vele soorten filters, die een verschillende sfeer en speciale effecten voor video bieden en het gevoel van video op hoog niveau vergroten. Win Movie Maker biedt veel elementen voor uw referentie om de diversiteit aan video's te vergroten. Als je een strikte video-editor bent, is Win Movie Maker absoluut je beste keuze.

UW Movie TEAM